Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης σας εύχεται καλή εξεταστική ! ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ !-------------------------------------Έλα και ΕΣΥ...στη μεγάλη και δημοκρατική Παράταξη...στη δυναμικότερη ομάδα...στην ειλικρινή και αληθινά καθάρια φοιτητική φωνή...στη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ – ΝΤΡΟΠΗ - ΟΝΕΙΔΟΣ


Γίναμε χθες και πάλι μάρτυρες της προσπάθειας φίμωσης της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης μας. Αυτή τη φορά οι θρασύδειλοι χτύπησαν το οίκημα της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία στο Ρέθυμνο προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης καταδικάζει το χθεσινό περιστατικό και τονίζουμε πως θλιβερά γεγονότα σαν και αυτό δεν μπορούν να μας φιμώσουν παρά να μας πεισμώσουν. Ο ακραίος δρόμος που ακολουθούν δεν έχει προορισμό και οδηγεί σε αδιέξοδο. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι τα τρομοκρατικά και ανήθικα χτυπήματα τους δεν αρμόζουν και δε χωράνε στη χώρα που γέννησε το δημοκρατικό πολίτευμα. Οι πέτρες που εκτοξεύουν για να καταστρέψουν τα οικήματα μας, εμείς τις χρησιμοποιούμε για να κτίσουμε ξανά τη στέγη των κρυστάλλινων ιδεών μας και των ανυπέρβλητων αξιών μας. Όσο πιο πολλές πέτρες πετάτε, τόσο πιο ισχυρά θεμέλια θα έχουμε. 

Ως γνωστόν η γλώσσα κόκαλα δεν έχει, μα κόκαλα τσακίζει κι όταν δε μπορείς να "τσακίσεις" οδηγείσαι σε ξεδιάντροπες ενέργειες που θυμίζουν την εισβολή του 1974. Νέοι γκρίζοι λύκοι; Να ανησυχούμε; Κατά τη διάρκεια του ηρωικού έπους της Ε.Ο.Κ.Α. οι Άγγλοι χρησιμοποιούσαν παρόμοιες τακτικές για να πλήξουν το φρόνημα του λαού. Απέτυχαν όμως και όπως είναι γνωστό από την ιστορία ξέρουμε καλά ποιοι βγήκαν κερδισμένοι. Το μένος σας θα λυγίσει μπροστά στο τοίχος των ιδανικών της μεγαλύτερης και ιστορικότερης φοιτητικής παράταξης. Τίποτα δε μπορεί να αντισταθεί στο μεγαλείο της ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ.

Ως Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης σας διαβεβαιώνουμε πως ό,τι και  να κάνουν οι θρασύδειλοι νυχτοβάτες θα είμαστε πάντα εκεί μπροστάρηδες να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια του τόπου μας και τα συμφέροντα του φοιτητή. Πάντοτε εκεί, ακμαίοι, αγέρωχοι, ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε σε εσάς που ελπίζετε να μας φιμώσετε τους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη "Οι ιδέες είναι σαν τα φαντάσματα, περνάς ανάμεσά τους κι αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν. Τις κλοτσάς, κι εκείνες δε σαλεύουν! Εάν δεν τους λείψεις εσύ, δεν πρόκειται να λείψουν ποτέ."

Γραφείο Τύπου Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.