Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης σας εύχεται καλή εξεταστική ! ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ !-------------------------------------Έλα και ΕΣΥ...στη μεγάλη και δημοκρατική Παράταξη...στη δυναμικότερη ομάδα...στην ειλικρινή και αληθινά καθάρια φοιτητική φωνή...στη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Φοιτητική Ταυτότητα


Είναι με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που τοποθετούμαστε δημόσια για τη συμφωνία που έχει συναφθεί μεταξύ του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και των Κυπριακών Αερογραμμών. Καθιερώνεται πλέον σταθερή έκπτωση της τάξης του 10% για τις πτήσεις από και προς το χώρο σπουδών του φοιτητή, με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας του Οργανισμού Νεολαίας. Επιπλέον, θα δίνεται η ευχέρεια μεταφοράς μέχρι και 30 κιλά αποσκευές.Η συμφωνία αυτή γίνεται σε μία περίοδο που οι φοιτητές  και οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν  οικονομική στενότητα λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Οφείλουμε  να πούμε ότι ως Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ  νιώθουμε δικαιωμένοι από τη συμφωνία  αυτή γιατί οι κινητοποιήσεις και η πίεση  που ασκήθηκε τόσο από τις Φοιτητικές  Ενώσεις όσο και την ΠΟΦΕΝ έρχεται να δικαιωθεί. Να υπενθυμίσουμε ότι το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα είχε το ζήτημα αυτό στην ατζέντα του εδώ και πάρα πολλά χρόνια και οι δράσεις μας συμπεριλάμβαναν από συναντήσεις, εκδόσεις δελτίων τύπου ακόμη και κινητοποιήσεις έξω από τα γραφεία των Κυπριακών Αερογραμμών. Οι διεκδικήσεις μας όμως δεν τελειώνουν εδώ. Το 10% είναι το ελάχιστο που μπορούν να παραχωρήσουν οι Κυπριακές Αερογραμμές ειδικά σε περίοδο κρίσης. Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε, μέχρι το ποσοστό αλλά και οι κατηγορίες των δικαιούχων να αυξηθούν σημαντικά. 

Ως Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, καλούμε ξανά τους φοιτητές, να συμπληρώσουν τις αιτήσεις του Οργανισμού Νεολαίας για έκδοση φοιτητικής ταυτότητας για να μπορέσουν να απολαμβάνουν τα προνόμια που αυτή παρέχει. 

Περισσότερες πληροφορίες : 
http://www.youthboard.org.cy/default.asp?id=258&ItemID=538&rcid=73&pcid=72&cid=73

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.