Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης σας εύχεται καλή εξεταστική ! ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ !-------------------------------------Έλα και ΕΣΥ...στη μεγάλη και δημοκρατική Παράταξη...στη δυναμικότερη ομάδα...στην ειλικρινή και αληθινά καθάρια φοιτητική φωνή...στη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ British Council

H αυθάδεια των αρμοδίων του British Council να αναγνωρίσει εμμέσως πλην σαφώς την υπόσταση του κατοχικού ψευδοκράτους, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Προκαλεί αρκετούς χιλιάδες φοιτητές του  το γεγονός ότι το το British Council, διοργανώνει ξεχωριστή ημέρα γνωριμίας με τα βρετανικά πανεπιστήμια στην κατεχόμενη Λευκωσία.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ με όλο μας το είναι την απαράδεχτη αυτή ενέργεια του Βritish Council, αφού λίγες μόνο ημέρες πριν την “επέτειο” της ανακήρυξης του ψευδοκράτους στις 15/11/1983 ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ αγνοεί τα ψηφίσματα 541/1983 των Ηνωμένων Εθνών και 550/1984 του Συμβουλίου Ασφαλείας μέσω της λειτουργίας του λεγόμενου «Γραφείου Βόρειας Κύπρου» κάτι που αποτελεί άμεση αναγνώριση της υπόστασης του ψευδοκράτους.
Η ΦΠΚ Πρωτοπορία , παρούσα στον αντικατοχικό αγώνα, καλεί και το Υπουργείο Εξωτερικών, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού να ασκήσουν τις απαιτούμενες πιέσεις προκειμένου να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια των φοιτητών του κυπριακού Ελληνισμού που εδώ και χρόνια αποτελούν τους νόμιμους οικονομικούς αιμοδότες του βρετανικού συστήματος εκπαίδευσης, ΑΜΕΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.