Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης σας εύχεται καλή εξεταστική ! ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ !-------------------------------------Έλα και ΕΣΥ...στη μεγάλη και δημοκρατική Παράταξη...στη δυναμικότερη ομάδα...στην ειλικρινή και αληθινά καθάρια φοιτητική φωνή...στη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ !


Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ! 

"Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να ενημερώσει εκ νέου ΟΛΟ τον κόσμο για το ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ με την 18χρονη Διαμάντω Γεωργίου. Καταρχάς θα θέλαμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ όσους έδειξαν ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αρκετός κόσμος θέλησε να μάθει περισσότερα, από ιδρύματα μέχρι και φιλάθλους άλλων ομάδων.
Αυτό που είχαμε τονίσει από την χθεσινή μας ανακοίνωση ήταν πως στα θέματα υγείας δεν υπάρχει «χρώμα». Επίσης δεν υπάρχει θέμα ποιος και γιατί αλλά ένα μεγάλο ΠΡΕΠΕΙ.
Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε για ένα δικό μας λάθος στην χθεσινή ανακοίνωση για το οποίο απολογούμαστε. Το σωστό IBAN είναι: CY12 0070 4930 0000 0000 2336 6250 και ο λογαριασμός βρίσκεται στην ΣΠΕ ΜΑΚΡΑΣΥΚΑΣ (Λ/κας – Επαρχίας Αμμοχώστου.) Επίσης για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεστε μπορείτε να αποταθείτε στον αριθμό 96-418966.
Έπειτα μετά από έκτακτη μας συνεδρία αποφασίστηκε όπως διοργανωθεί άμεσα ένα παγκύπριο πάρτι με ΟΛΑ τα έσοδα να διατεθούν αποκλειστικά ως οικονομική βοήθεια για την δύσκολη αυτή διαδικασία. Την ερχομένη Παρασκευή λοιπόν η ώρα 19:00, στον Κεντρικό μας Σύνδεσμο στην Λάρνακα «Χριστάκης Φωτίου» μαζευόμαστε ανά το παγκύπριο να δώσουμε την ελπίδα σε ένα μικρό κορίτσι να συνεχίσει να ονειρεύεται όπως όλοι μας σ’ αυτή την ζωή.
Η τιμή θα είναι €15 με απεριόριστο ποτό.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ
Με εκτίμηση Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.