Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης σας εύχεται καλή εξεταστική ! ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ !-------------------------------------Έλα και ΕΣΥ...στη μεγάλη και δημοκρατική Παράταξη...στη δυναμικότερη ομάδα...στην ειλικρινή και αληθινά καθάρια φοιτητική φωνή...στη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Η Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ


Οι τελευταίες δηλώσεις του Υπουργού Υγείας, κ. Σταύρου Μαλά, αναφορικά με την επιβολή τελών ύψους δέκα ευρώ για όσους απευθύνονται στις Πρώτες Βοήθειες των κρατικών νοσοκομείων, μας βρίσκουν δυσαρεστημένους ως Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.
Συγκεκριμένα ο Υπουργός Υγείας δήλωσε ότι όλοι όσοι θα αποτείνονται για ιατρική περίθαλψη, εξαιρουμένων των συνταξιούχων και κάποιων ειδικών ομάδων, όπως οι Δυνάμεις Ασφαλείας θα πληρώνουν τέλος δέκα ευρώ. Το εν λόγω νομοσχέδιο έχει ήδη σταλεί προς ψήφιση και εφαρμογή στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Επίσης ο κ. Μαλάς υποστήριξε ότι πρέπει να καθοριστεί και τέλος των 50 σεντ ανά εξέταση.
Ως Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι η οποιαδήποτε επιβάρυνση σε υπηρεσίες της δημόσιας υγείας μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Σε περιόδους οικονομικής κρίσης το κράτος καλείται να υποστηρίξει τον πολίτη προσφέροντας του Δημόσια και Δωρεάν υγεία κάτι το οποίο αδυνατεί να κάνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.