Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης σας εύχεται καλή εξεταστική ! ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ !-------------------------------------Έλα και ΕΣΥ...στη μεγάλη και δημοκρατική Παράταξη...στη δυναμικότερη ομάδα...στην ειλικρινή και αληθινά καθάρια φοιτητική φωνή...στη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Κ.Θ.

Σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2/11/2012 καταρτίστηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Θεσσαλονίκης. Μετά την πάροδο δύο χρόνων κατά τα οποία ο σύλλογος είχε παραμείνει ακατάρτιστος, σε αδράνεια και μακρυά από εκείνο που πραγματικά πρεσβεύει, φέτος κατατέθηκε συναινετικό πλαίσιο από την Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία, Δ.Κ.Κ.Φ. Αγώνας και ΔΗ.ΠΑ.Κ Αναγέννηση με μοναδικό γνώμονα το καλό του συλλόγου. Είναι καιρός να αφήσουμε πίσω τα οποιαδήποτε μικροπαραταξιακά συμφέροντα και να βάλουμε πάνω από όλα το γενικό καλό του ιστορικού μας συλλόγου.


Το νέο Δ.Σ του συλλόγου είναι:
Πρόεδρος: Αναστασίου Αιμιλία
Αντιπρόεδρος: Ζορλής Ανδρέας
Γραμματέας: Αδάμου Αντιγόνη
Οργανωτικός Γραμματέας: Χριστοδούλου Γιώργος
Ταμίας: Γιωργάκη Σώτια
Γραμματέας Τύπου: Νικολάου Χαράλαμπος
Μέλη:
Σάββας Παρμάτζιας
Ευριπίδου Ανδρέας
Φούττης Κάρλος
Παυλάρα Μαριαλένα
Τάττης Γιώργος

Ως Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία γνωρίζοντας την τεράστια ευθύνη που μας αναλογεί, δηλώνουμε παρόν στο δύσκολο αγώνα που μας περιμένει. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι στόχος μας είναι να βγει ο σύλλογος από την αδράνεια στην οποία βρίσκεται και να πάρει τη θέση που του αρμόζει στο φοιτητικό κίνημα της Θεσσαλονίκης.


ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.