Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης σας εύχεται καλή εξεταστική ! ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ !-------------------------------------Έλα και ΕΣΥ...στη μεγάλη και δημοκρατική Παράταξη...στη δυναμικότερη ομάδα...στην ειλικρινή και αληθινά καθάρια φοιτητική φωνή...στη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ,ΕΠΙΠΛΑ,ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ !

ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ,

ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ! 

----Έλα και ΕΣΥ...στη μεγάλη και δημοκρατική Παράταξη...στη δυναμικότερη ομάδα...στην ειλικρινή και αληθινά καθάρια φοιτητική φωνή...στη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ !






«Συναισθανόμενοι το ύψος της ευθύνης που μας αναλογεί, ως η μεγαλύτερη φοιτητική παράταξη της Θεσσαλονίκης, δηλώνουμε παρόν, δίπλα στον κάθε φοιτητή, από την αρχή μέχρι το τέλος, έτοιμοι να προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητηθεί.

Η μεγαλειώδης νίκη στις φοιτητικές εκλογές της Ε.Φ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης τον περασμένο Μάιο και το εκπληκτικό ποσοστό του 39%, απέδειξε περίτρανα ποια παράταξη είναι στο πλευρό του φοιτητή, ποια παράταξη είναι η ΔΥΝΑΜΗ του φοιτητή. Έχουμε χρέος σαν φοιτητική παράταξη να αγωνιστούμε για τα κεκτημένα του κάθε φοιτητή και έτσι θα πράξουμε όπως κάθε χρόνο. Υπόσχεσή μας ότι θα παραμείνουμε εκείνη η υπεύθυνη δύναμη που αγωνίζεται με μοναδικό γνώμονα το καλός νοούμενο του φοιτητή όντας στη πρώτη γραμμή όλων των αγώνων που δίνει το φοιτητικό κίνημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.