Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης σας εύχεται καλή εξεταστική ! ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ !-------------------------------------Έλα και ΕΣΥ...στη μεγάλη και δημοκρατική Παράταξη...στη δυναμικότερη ομάδα...στην ειλικρινή και αληθινά καθάρια φοιτητική φωνή...στη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΜΕ EUROTRIP, ΒΕΝΕΤΙΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΚΡΑΙΟΒΑ - ΣΟΦΙΑ



Η Φ.Π.Κ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για μια ακόμα χρονιά σας ταξιδεύει στο καλύτερο και πιο ανεβαστικό ταξίδι!!!


EUROTRIP σε ΒΕΝΕΤΙΑ, ΒΙΕΝΝΗ, ΠΡΑΓΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΚΡΑΙΟΒΑ και ΣΟΦΙΑ!

8 μοναδικές μέρες σε 8 υπέροχους προορισμούς!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

Βενετία – Βιέννη – Πράγα – Βουδαπέστη – Κραϊόβα – Σόφια 23/10-30/10
23/10 1η ημέρα : Θες/νίκη – Ηγουμενίτσα – Διανυκτέρευση εν πλω
Συγκέντρωση στις 02:00 στ …………………. και μεταφορά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας .Αναχώρηση στις 08:00 με το πλοίο της ANEK LINES . Διανυκτέρευση εν πλω .
24/10 2η ημέρα : Βενετία (ξενάγηση πόλης ) - Βιέννη
Άφιξη περίπου στις 07:00 .Αμέσως θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας στη μαγευτική Βενετία , την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο, η ίδρυση της οποίας χρονολογείται, σύμφωνα με την παράδοση, στον 5ο αιώνα. Η γέφυρα των Στεναγμών, ο Πύργος του Ρολογιού, η Βασιλική του Αγίου Μάρκου και η πλατεία με το Παλάτι των Δόγηδων, σε βενετογοτθικό ρυθμό όπου στεγάζονται έργα Ιταλών ζωγράφων, θα μας ενθουσιάσουν στην πρωινή μας ξενάγηση. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση με προορισμό τη Βιέννη .Ενδιάμεσες στάσεις και άφιξη αργά το απόγευμα .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .

25/10 3η ημέρα : Βιέννη (ξενάγηση πόλης )- Πράγα
Πρωινό και ξεκινάμε τη ξενάγηση μας στην αυτοκρατορική Βιέννη. Εκεί θα δούμε την Όπερα, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, τους Αυτοκρατορικούς καιΛαϊκούς κήπους, το συγκρότημα των Ανακτόρων Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το θαυμάσιο Νεογοτθικό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, το Μουσείο Καλών Τεχνών και όλα τα άλλα πανέμορφα κτίρια που στολίζουν την πρωτεύουσα. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί για σήμερα με την επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα Σέμπρουν που με τα 1400 δωμάτια του Φίσερ Φόν Έρλαχ δίκαια θεωρούνται ισάξια των Βερσαλλιών. Μεταφορά στην Πράγα και τακτοποίηση στα δωμάτια
26/10 4η ημέρα : Πράγα (ξενάγηση πόλης )
Πρωινό και ξεκινάμε τη ξενάγηση μας στη "Χρυσή Πρωτεύουσα" την Πράγα. Μεταφορά στο κέντρο της πόλης, απ’ όπου θα ξεκινήσει η ξενάγησή μας. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Νικολάου, την πέτρινη Γέφυρα του Καρόλου, σύμβολο της πόλης, το Αστρονομικό Ρολόι του 15ου αιώνα, το Δημαρχείο, την πλατεία της Παλιάς Πόλης, κ.ά. Το μεσημεράκι μπορούμε να κάνουμε την κρουαζιέρα μας στο Μολδάβα και να θαυμάσουμε εν πλω τις ομορφιές της πόλης .Το βράδυ θα κάνουμε την εξόρμηση στα διάφορα Club της περιοχής
27/10 5η ημέρα : Πράγα (ξενάγηση καστρούπολης )- Βουδαπέστη
Πρωινό και ακολουθεί η ξενάγηση στο Κάστρο Χράντσανυ με το γνωστό Ναό του Αγ. Βίτου και τη γειτονιά των Αλχημιστών, το Μουσείο του Λορέτο και στη συνέχεια την Οδό των Αλχημιστών με το σπίτι που κατοίκησε ο Franz Kafka, το μοναστήρι του Σράχοβ και τη βασιλική του Αγ. Γεωργίου. Μεταφορά στη Βουδαπέστη .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .
28/10 6η ημέρα : Βουδαπέστη (ξενάγηση πόλης )
Πρωινό και ξεκινάμε τη ξενάγηση μας από την Πέστη που απλώνεται σε μια μεγάλη πεδιάδα, θα σταματήσουμε στην πλατεία των Ηρώων που είναι στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα των Ούγγρων βασιλέων. Στην συνέχεια θα περάσουμε από το εκπληκτικό κτίριο της Όπερας, από το Κοινοβούλιο που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη και κατόπιν μέσω της οδού Αντράσσυ, έναν από τους πιο όμορφους και εμπορικούς δρόμους της πόλης, θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται, διασχίζοντας την ομορφότερη από τις 8 γέφυρες της πόλης, αυτή των αλυσίδων, για να βρεθούμε στην πλευρά της Βούδας και να δούμε τον Πύργο των ψαράδων, την θαυμαστή εκκλησία του Ματτίας καθώς και τον λόφο του Γκέλερντ με την εκπληκτική θέα στη Citadella. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.
29/10 6η ημέρα : Βουδαπέστη (παραδουνάβια χωριά )- Κραϊόβα
Πρωινό και αναχωρούμε για τα παραδουνάβια χωριά .Μόλις 15 χιλιόμετρα από από την Βουδαπέστη θα συναντήσουμε το γραφικό χωριό των καλλιτεχνών, τον Άγιο Ανδρέα, όπου μπορείτε να ψωνίσετε κρύσταλλα, πορσελάνες και πολλά αναμνηστικά δώρα. Στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε στο Βίσενγκρατ με το μεσαιωνικό κάστρο και θα ολοκληρώσουμε την εκδρομή μας στην πόλη Έστεργκομ, πρώτη πρωτεύουσα του Ουγγρικού κράτους, όπου θα επισκεφθούμε το Μητροπολιτικό σταθμό του Αγίου Στεφάνου. Αμέσως μετά αναχώρηση για την πανέμορφη Κραιόβα . Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας .
30/10 7η ημέρα : Κραϊόβα – Σόφια – Θες/νίκη
Πρωινό και αφήνουμε την πανέμορφη Κραϊόβα και αναχωρούμε για τη Σόφια . Εκεί θα κάνουμε μια στάση για καφέ και φαγητό και το βραδάκι θα φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη .


ΤΙΜΗ: 325e + 25e καμπίνα
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: μεταφορές με λεωφορείο  διαμονή σε 4 αστέρων ξενοδοχεία, πρωινό.

Για πληροφορίες: Αντιγόνη:             6994072271      
Ανδρέας:             6993838601      
Άννα:             6999852900      


**Η ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΦΤΑΣΕ!! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.