Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης σας εύχεται καλή εξεταστική ! ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ !-------------------------------------Έλα και ΕΣΥ...στη μεγάλη και δημοκρατική Παράταξη...στη δυναμικότερη ομάδα...στην ειλικρινή και αληθινά καθάρια φοιτητική φωνή...στη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Επέκταση ορίου αφυπηρέτησης και αντιπροτάσεις προς την Τρόικα.Με ιδιαίτερη απογοήτευση για μια ακόμη φορά παρακολουθούμε τα όσα τραγικά διαδραματίζονται σε σχέση με την κατάσταση στην κυπριακή οικονομία. Παρά τις προβλέψεις που γίνονταν κατά καιρούς, σχετικά με την επικίνδυνη τροχιά καθίζησης, που λάμβανε η οικονομία του τόπου μας, τα χειρότερα δεν αποφεύχθηκαν. Άποψη μας είναι πως μόνο με συλλογική προσπάθεια, εθνική πολιτική και συγκροτημένη στρατηγική, μπορεί να γίνει κατορθωτή η έξοδός μας από την κρίση.

Αντί τούτου, αναγκαζόμαστε να παρατηρήσουμε, για πολλοστή φορά, πως αν και στο παρά πέντε της συνομολόγησης ενός μνημονίου, το οποίο θα δεσμεύσει τη χώρα μας για τα επόμενα χρόνια, εμείς περί άλλων τυρβάζουμε κινούμενη με προχειρότητα και χωρίς όραμα.
Η Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ έχει πολλές φορές διατυπώσει την άποψη της, πως η μονοδιάστατη αύξηση του ορίου αφυπηρέτησης, αποτελεί μέσο που για μια ακόμη φορά θα θυματοποιήσει και θα καταδικάσει στην ανεργία τους νέους του τόπου. Θα αναγκάσει στην υποαπασχόληση τις χιλιάδες του μέλλοντος για αυτόν τον τόπο. Φαίνεται πως οι μεγαλόστομες δηλώσεις των κυβερνώντων περιορίζονται ξανά σε παιχνίδια εντυπώσεων. Διαχρονικά εμφανιζόμενοι ως οι προστάτες των κεκτημένων μας, σιωπηρά προωθούσαν την υπόσκαψή τους. Η αλλοπρόσαλλη πολιτική, που θέλει το ΑΚΕΛ τάχατες να διαφωνεί ,αλλά οι υπουργοί του να συμφωνούν, δε μας πείθει πλέον.
Η Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ υπεύθυνα καταδικάζει κάθε προσπάθεια που στόχο έχει να πλήξει το μέλλον των νέων της Κύπρου. Παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις δηλώνουμε δυναμικά παρόν, προειδοποιώντας πως η κοντόφθαλμη πολιτική των κυβερνώντων που συνεχίζει να στοχοποιεί τους νέους, θα μας βρει ξανά στους δρόμους, απέναντι σε ότι αντιφοιτητικό προωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.