Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης σας εύχεται καλή εξεταστική ! ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ !-------------------------------------Έλα και ΕΣΥ...στη μεγάλη και δημοκρατική Παράταξη...στη δυναμικότερη ομάδα...στην ειλικρινή και αληθινά καθάρια φοιτητική φωνή...στη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Εκσυχρονισμός του κατάλογου διοριστέων.


Η ΦΠΚ πρωτοπορία εκφράζει την ικανοποίησή της, γιατί  έστω και με καθυστέρηση δύο ετών, η κυβέρνηση υιοθετεί την εισήγησή της και της ΝΕΔΗΣΥ για το σύστημα διορισμών στην εκπαίδευση.
Σε σχέση με την εξαγγελθείσα πρόταση του Υπουργού  Παιδείας για εκσυγχρονισμό των Καταλόγων Διοριστέων στη Δημοτική και Μέση Εκπαίδευση επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας, διότι έστω και με καθυστέρηση 2 ετών, η κυβέρνηση φέρεται να υιοθετεί την εισήγηση της ΝΕΔΗΣΥ  και της ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ.
Καλούμε τον Υπουργό Παιδείας, όπως προχωρήσει άμεσα σε συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς, έτσι ώστε που να εξηγήσει αναλυτικά την πρόταση για εκσυγχρονισμό των καταλόγων διοριστέων, άλλα και τον τρόπο υλοποίησης τους.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι στόχος του εκσυγχρονισμού των καταλόγων διοριστέων πρέπει να είναι η επιλογή των ικανοτέρων εκπαιδευτικών στη Δημοτική και Μέση Εκπαίδευση, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εξευρεθεί τρόπος να μη θυματοποιηθούν όσοι βρίσκονται πολύ κοντά σε διορισμό με το υφιστάμενο σύστημα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.