Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης σας εύχεται καλή εξεταστική ! ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ !-------------------------------------Έλα και ΕΣΥ...στη μεγάλη και δημοκρατική Παράταξη...στη δυναμικότερη ομάδα...στην ειλικρινή και αληθινά καθάρια φοιτητική φωνή...στη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ


Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για αίτηση στις κατά τόπους εφορίες, για να λάβουν το στεγαστικό επίδομα των 1000 ΕΥΡΩ. Ο κάθε φοιτητής πρέπει να υποβάλει την αίτηση του στην Δ.Ο.Υ. (εφορία) στην οποία ανήκει, ανάλογα με την διεύθυνση κατοικίας του.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: 
Για να πάρει κάποιος το στεγαστικό επίδομα πρέπει να παρουσιάσει στην αρμόδια εφορία της περιοχής όπου μένει τα πιο κάτω έγγραφα:
1. Επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας του φοιτητή και των γονέων του.
2. Βεβαίωση οικονομικής υπηρεσίας Κύπρου (πρωτότυπη) για το συνολικό εισόδημα της οικογένειας. Το άθροισμα των εσόδων πατέρα-μητέρας, δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30000, ανεξάρτητα από το πόσα προστατευμένα μέλη έχει η οικογένεια.
3. Βεβαίωση δημοτικής και κοινοτικής αρχής (πρωτότυπη) η οποία να αναφέρει κατά λέξη: «Η οικογένεια του φοιτητή ...... δεν είναι κύριοι ή επικαρπωτές κατοικιών που υπερβαίνουν τα διακόσια τ.μ. (200m2), ιδιοχρησιμοποιούμενων εκμισθωμένων ή κενών». Εξαιρούνται οι κατοικίες που βρίσκονται σε δήμο ή κοινότητα με πληθυσμό λιγότερο των 3000 κατοίκων, τα ημιτελή κτίσματα, τα κενά, οι βοηθητικοί χώροι, τα κατεστραμμένα από σεισμό και ερειπωμένα διατηρητέα.
4. Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/ από το φοιτητή, στην οποία θα δηλώνεται ότι δεν υπάρχουν άλλες κατοικίες πέραν όσων ρητά αναγράφονται στη συνημμένη βεβαίωση (από βιβλιοπωλείο).
5. Μισθωτήριο συμβόλαιο (πρωτότυπο και ένα αντίγραφο) ενοικιαζόμενης κατοικίας, θεωρημένο από την εφορία του ιδιοκτήτη για να αποδειχθεί η διαμονή του φοιτητή σε μισθωμένη οικία.
6. Πιστοποιητικό σπουδών (πρωτότυπο) της σχολής του φοιτητή, με ημερομηνία πρώτης εγγραφής, έτη σπουδών, έτος και αριθμό μαθημάτων που έχει περάσει (τουλάχιστον 50%). Το πιστοποιητικό να έχει εκδοθεί εντός του 2012 και για τους πρωτοετής φοιτητές δεν απαιτείται να έχουν περάσει το 50% των μαθημάτων, αλλά υποχρεούνται να το παρουσιάσουν.
7. Την αίτηση της εφορίας εις διπλούν την οποία υπογράφει ο φοιτητής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.