Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης σας εύχεται καλή εξεταστική ! ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ !-------------------------------------Έλα και ΕΣΥ...στη μεγάλη και δημοκρατική Παράταξη...στη δυναμικότερη ομάδα...στην ειλικρινή και αληθινά καθάρια φοιτητική φωνή...στη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Δελτίο τύπου σχετικά με την διαμαρτυρία έξω από το Κυπριακό Προξενείο της Θεσσαλονίκης


Η  Φ.Π.Κ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σεβόμενη πάντα τις αρχές  που διέπουν τον σύλλογο των Κυπρίων φοιτητών της πόλης μας τις αρχές ιδρύσεως του και την ιστορία του σήμερα παρέστη στην διαμαρτυρία που ψήφισε ο σύλλογος η οποία  διεξήχθη  έξω από το Κυπριακό προξενείο της Θεσσαλονίκης.

Η εν λόγω  απόφαση πάρθηκε σε συνεδρία του συλλόγου  στην οποία απουσίαζαν οι εκπρόσωποι της Π.Ε.Ο.Φ. της Αναγέννησης και 2 εκπρόσωποι της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία λόγω  της επιμονής της παράταξης της Προοδευτικής για  συνεδρίαση του Δ.Σ της Ε.Φ.Ε.Κ.Θ. άμεσα και επιτόπου .Η παράταξη του μνημονιοσυνάκτη Δ. Χριστόφια εκμεταλλευόμενη την πλειοψηφία που είχε  την δεδομένη στιγμή ψήφισε  ένα πλαίσιο διαμαρτυρίας ,το οποίο καθαρό στόχο είχε την ψηφοθηρική εκμετάλλευση μιας στιγμής ,όπου η  πατρίδα μας βρίσκεται είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο προ του φάσματος της καταστροφής. Την στιγμή που το φοιτητικό κίνημα έπρεπε να ήταν πιο μαζικό και ενωμένο από ποτέ αυτοί επέλεξαν τον δρόμο της διχόνοιας και της εκμετάλλευσης διχάζοντας για ακόμα μια φορά τον σύλλογο με μοναδικό στόχο τα μικροπαραταξιακά τους συμφέροντα.

Η Φ.Π.Κ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ως η πλέον υπεύθυνη δύναμη του συλλόγου βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον  της πατρίδας μας, μακρυά από  παραταξιακά συμφέροντα ,έχοντας διαφωνίες με το συγκεκριμένο πλαίσιο διαμαρτυρίας έδωσε το παρών της για να εξασφαλιστεί η   μαζικότητα της εκδήλωσης.  Η παράταξη μας  καταρτίζοντας τον σύλλογο τον Οκτώβριο είχε και έχει πρωταρχικό στόχο την ενότητα του συλλόγου,  δημιουργώντας ένα ισχυρό και διεκδικητικό κίνημα που να υπερασπίζεται  τα συμφέροντα των φοιτητών.


Με μοναδικό γνώμονα το συγκεκριμένο σκοπό θα συνεχίσουμε τη δράση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.